Verhuisbedrijf Drachten 0512 – 240 004

0512004

Verhuizen in Drachten met verhuisbedrijf Maximaalgemak

Verhuisbedrijf Maximaalgemak is een ervaren verhuisbedrijf gevestigd in Drachten. U kunt bij ons terecht voor verschillende verhuizingen. Denk hierbij aan particuliere verhuizingen, seniorenverhuizingen en studentverhuizingen. Als professioneel verhuisbedrijf beschikken wij over de benodigde kennis en ervaring op gebied van verhuizingen. Bij ons staat u als klant altijd centraal. Dat betekent dat wij er alles aan zullen doen om van uw verhuizing een succes te maken. Wij behandelen uw spullen alsof het onze eigen spullen zijn. Als verhuisbedrijf Maximaalgemak gaan wij voor 100% klanttevredenheid.  

Omdat wij in Drachten gevestigd zijn, focussen wij ons op verhuizingen in Friesland, Groningen en Drenthe. Woont u buiten dit gebied en heeft u hulp nodig bij uw verhuizing? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

 

 

 

 

Minke Arwert
Minke Arwert
2021-06-08
Erg prettig en vlotte verhuizing gehad door Maximaalgemak. Een echte aanrader! Scherpe prijs en goede kwaliteit!
Maira Bidjai
Maira Bidjai
2021-05-23
Ed Nissink
Ed Nissink
2021-05-03
Wij zijn heel blij dat we gekozen hebben voor Maximaal Gemak Verhuizingen. Voor een zeer vriendelijke prijs zijn wij heel netjes, zorgvuldig en soepel verhuisd. Deze mensen nemen je alle zorgen uit handen en denken volop met je mee. Fijne verhuizers, met respect voor je spulletjes. Een enorme aanrader!
Hans Rink Bergsma
Hans Rink Bergsma
2021-04-20
Ik werd heel blij van de verhuizers van MaximaalGemak! Heel vlot maar toch zorgvuldig, voorzichtig en zonder stress werden onze zware meubelstukken verhuisd, tegen een zeer schappelijke prijs. Bedankt voor de goede zorg en service!
Julius Pouw
Julius Pouw
2021-04-02
Mike ten Westenend
Mike ten Westenend
2021-03-22
Erg tevreden over de service en dienstverlening van Maximaal Gemak; ze doen hun naam eer aan!!
Wauter
Wauter
2020-10-16
Zeer tevreden over dit verhuisbedrijf. Professioneel, klantvriendelijk en goed bereikbaar. Over de prijs viel te praten aangezien mijn budget niet echt groot is. Dat vond ik echt een pré. Verhuizing ging vlot en binnen de afgesproken tijd. Verhuizers waren erg vriendelijk en sociaal. Ik zou Maximaal Gemak ten zeerste aanbevelen!
socra socrates
socra socrates
2020-07-28
Uitstekende en beschaafde mensen. Gaan heel voorzichtig met je eigendommen om. Afspraken worden nagekomen. Communicatie is vriendelijk, professioneel en correct. Vanaf het eerste contact was het gevoel uitstekend. De verhuizers verstaan hun vak. Onze eigendommen zijn respectvol behandeld en daar zijn we dit bedrijf heel dankbaar voor. Kortom: een aanrader!!! in alle opzichten.. H. Beerhorst/ Meppel
Nienke Zuidema
Nienke Zuidema
2020-06-08
Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers die de verhuizing tiptop hebben uitgevoerd. Zeer relaxed verhuizen. Ik raad ze aan bij een ieder die een verhuisbedrijf in de arm wil nemen.
Edita Media
Edita Media
2020-05-19
Maximaal Gemak heeft ons geholpen bij het verhuizen naar ons nieuwe bedrijfspand. Vooraf zijn onze wensen duidelijk besproken en alle afspraken zijn nagekomen. Eigenaar was altijd bereikbaar voor vragen. Mooi om te zien dat jonge ondernemers begrijpen hoe het echt moet.

 

Verhuizen in of omgeving Drachten? Kies dan voor verhuisbedrijf Maximaalgemak en profiteer van:

  • Een schoonmaakservice.
  • Demontage- en montageservice van uw kasten en bedden.
  • Inpak- en uitpakservice.
  • Veilige vervoer van uw inboedel.
  • Mogelijkheid voor een tijdelijke inboedelopslag.
  • Moderne verhuiswagens. 
  • Gratis verhuisdozen in bruikleen met de mogelijkheid om het over te nemen.
  • Leuk en betrouwbaar team dat het moeilijke werk uit handen neemt.

Verhuizen in of omgeving Drachten? Vraag dan vrijblijvend offerte aan of neem contact op via 0512 240 004 of info@maximaalgemak.nl

Hoofdvestiging

Het Gangboord 19, 9206 BJ Drachten

KVK: 72086254

bel ons

0512 240 004

E-MAIL ons

info@maximaalgemak.nl