Verhuisbedrijf  Gorredijk

Tel: 0512 – 240 004

0512004

Verhuisbedrijf Gorredijk

Heeft u een woning gekocht of verkocht in Gorredijk? Dan moet er verhuisd worden. Verhuisbedrijf Maximaalgemak Gorredijk is het verhuisbedrijf dat het moeilijke werk graag uit handen neemt.  Verhuisbedrijf Gorredijk levert kwaliteit. Dit realiseren wij door uitsluitend gebruik te maken van A-kwaliteit verhuismaterialen en het inzetten van vakkundige verhuizers met jarenlange ervaring. Onze vakbekwame verhuizers kunnen uw spullen in- en uitpakken, uw meubels (de)monteren en diverse kluswerkzaamheden uitvoeren, zoals het ophangen van de lampen. Kortom verhuisbedrijf Gorredijk biedt alles wat u nodig heeft voor een zorgeloze verhuizing. Hier komt ook nog eens bij dat wij uw oude woning indien gewenst bezemschoon maken voor een schitterende overdracht.

 

Lees meer over verhuisbedrijf Drachten, Heerenveen, Leeuwarden, Oosterwolde, Sneek, Harlingen, Dokkum.

Verhuisbedrijf Gorredijk biedt maatwerk volledig op basis van uw wensen. Wij bedienen zowel particulieren als bedrijven. 

Dit kunt u van ons verwachten:

  • Gratis schoonmaakservice.
  • Demontage- en montageservice van uw kasten en bedden.
  • Inpak- en uitpakservice.
  • Veilige vervoer van uw inboedel.
  • Mogelijkheid voor een tijdelijke inboedelopslag.
  • Verhuislift. 
  • Moderne verhuiswagens en verhuismateriaal.
  • Gratis verhuisdozen in bruikleen.
  • Leuk en betrouwbaar team dat het moeilijke werk uit handen neemt.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Het kost u minder dan 2 minuten! 

 

 

Ik ben zeer tevreden. De verhuizers hebben alles goed en voorzichtig gedaan. Bovendien waren ze zeer vriendelijk. Bedankt ervoor. 
M. van Son

Alles draait om gemak.

Bij verhuisbedrijf Gorredijk krijgt u service. U verhuist 7 dagen in de week, zoals u zelf wilt. U kunt uw complete verhuizing inclusief in- en uitpakwerkzaamheden aan ons uitbesteden. Ook het (de) monteren van de meubels en bedden kunnen wij voor u verzorgen. Wilt u alleen de grote en zware spullen door ons laten verhuizen? Geen enkel probleem! Wij zijn u graag van dienst.

Gaat u binnenkort van of naar Gorredijk verhuizen? Vraag dan vrijblijvend offerte aan of neem contact op via 0512 240 004. U ontvang binnen 24 uur gegarandeerd een reactie van een van onze adviseurs. 

 

 

Hoofdvestiging

Het Gangboord 19, 9206 BJ Drachten

KVK: 72086254

bel ons

0512 240 004

E-MAIL ons

info@maximaalgemak.nl