Verhuisbedrijf Maximaalgemak Harlingen 0512 240 004 

0512004

Verhuizen met verhuisbedrijf Maximaalgemak Harlingen

Als verhuisbedrijf Maximaalgemak Harlingen realiseren wij ons hoeveel tijd en energie een verhuizing kost. U wilt liever genieten van uw nieuwe woning. Dit maken wij graag voor u mogelijk door uw gehele verhuizing uit handen te nemen. Dit doen wij met veel liefde en passie. Verhuisbedrijf Maximaalgemak zal alles op alles zetten om van uw verhuizing een succes te maken. Onze vakkundige verhuizers zullen met alle zorgvuldigheid uw spullen naar de gewenste bestemming brengen. Gaat u binnenkort verhuizen in of omgeving Harlingen en heeft u een verhuisbedrijf nodig? Dan is uw verhuizing bij verhuisbedrijf Maximaalgemak in de juiste handen. 

Verhuisbedrijf Maximaalgemak Harlingen biedt een compleet pakket aan verhuisdiensten. U kunt bij ons terecht voor het inpakken en uitpakken van uw spullen, tijdelijke opslag van uw inboedel, demontage en montage van de kasten en bedden en uiteraard het vervoeren van uw spullen. Met de all-in service van Maximaalgemak profiteert u bovendien van een gratis schoonmaakservice van uw woning. Hierdoor is uw woning klaar voor een schitterende overdracht. Wilt u liever een deel van uw verhuizing uitbesteden aan ons? alles is mogelijk!Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

 

Accuraat, Punctueel en volgens afspraak. Bovendien zeer servicegoevelig. Zeer aan te bevelen! 

Fam. Veenstra (Leeuwarden)

Verhuizen in Harlingen of omgeving? Dit kunt u van verhuisbedrijf Maximaalgemak verwachten:

  • Een verhuizing zonder stress
  • Gratis schoonmaakservice
  • Demontage- en montageservice.
  • Inpak- uitpakservice 
  • Inboedelopslag
  • Verhuisdozen in bruikleen zonder extra kosten.
  • Professioneel verhuisteam
  • Flexibele werktijden
  • NIWO-gecertificeerde verhuisbedrijf. 

Verhuizen in Harlingen of omgeving met Maximaalgemak? Vraag dan vrijblijvend offerte aan of neem contact op via 0512 240 004.

De verhuizing was prima in orde.  Ook wat de kosten betreft niet te duur, maar wel goed! Wij bevelen Maximaalgemak zeker aan! 

Fam. de Boer (Drachten)

Hoofdvestiging

Het Gangboord 19, 9206 BJ Drachten

KVK: 72086254

bel ons

0512 240 004

E-MAIL ons

info@maximaalgemak.nl