Verhuisbedrijf Maximaalgemak Leeuwarden

Wat doen wij 

 Wij zijn verhuisbedrijf Maximaalgemak Leeuwarden. Wij nemen uw complete verhuizing uit handen, zodat u snel en zonder stress kunt verhuizen. Verhuisbedrijf Maximaalgemak Leeuwarden werkt uitsluitend met ervaren verhuizers waardoor uw inboedel in vertrouwde handen is! Doordat wij efficiënt met onze kosten omgaan, kunnen wij onze verhuisservice tegen zeer aantrekkelijke tarieven aanbieden.

Benieuwd? neem dan snel contact op via 0512 240 004 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! 

 

Hoe gaan wij te werk?

1. Uw aanvraag

U vraagt vrijblijvend een offerte aan. Telefonisch of online.

2. Kennismaking

Een van onze adviseurs maakt een afspraak met u voor een kennismaking en het in kaart brengen van uw specifieke verhuiswensen.

i

3. Offerte

Na het in kaart brengen van uw wensen krijgt u binnen 6 uur een offerte.

4. De verhuizing

Verhuisbedrijf Maximaalgemak regelt uw complete verhuizing. Hierdoor bespaart tijd, energie en stress. 

N

5. Gratis schoonmaakservice

Verhuisbedrijf Maximaalgemak biedt een unieke schoonmaakservice aan, waarbij uw oude woning compleet schoongemaakt wordt door onze professionals. Zo kunt u uw woning netjes overdragen aan de nieuwe blije bewoners. 

Tarieven verhuisbedrijf Maximaalgemak Leeuwarden.

Verhuisbedrijf Maximaalgemak Leeuwarden gaat uit van de beste prijs kwaliteit verhouding. Om dit te bewerkstelligen kiezen wij bewust onze mensen en de middelen die wij inzetten. Daarnaast gaan wij bewust om met de kosten die wij maken. Zo kunnen wij u een eerlijke prijs aanbieden. 

De prijs die u voor de verhuizing gaat betalen is afhankelijk van een aantal belangrijke factoren zoals de duur van de verhuizing, het aantal verhuizers die ingezet worden en de afstand die afgelegd moet worden.  

Bent u benieuwd wat het verhuizen met verhuisbedrijf Maximaalgemak u gaat kosten? neem dan gerust contact op via 0512 240 004 een mail naar info@maximaalgemak.nl of vraag vrijblijvend offerte aan.