In- en uitpak service

In- en uitpak service

Zorgeloos verhuizen van a naar b

In- en uitpakservice

Heeft u te weinig tijd om uw huisraad in te pakken? Dan kunnen wij u hierin ontzorgen. Wij zullen uw kwetsbare spullen zoals glaswerk en servies in verhuisdozen pakken. Hiervoor gebruiken wij inpakpapier en noppenfolie. Daarnaast maken wij gebruik van professionele klikklak verhuisdozen met een draagvermogen van 150kg. Zo zijn uw kwetsbare spullen optimaal beschermd voor de verhuizing. Elke verhuisdoos zal gelabeld worden en na de verhuizing op de juiste plaats worden neergezet. Zo houdt u veel overzicht en kunt u rustig beginnen met het uitpakken. Wilt u liever helemaal ontzorgd worden? Dan mag u uiteraard ook het uitpakwerk aan ons uitbesteden. 

Wilt u meer weten?

Maak een vrijblijvende inventarisatieafspraak met een van onze adviseurs. Of bel via 0512 240 004. Onze adviseur zal u alle mogelijkheden toelichten en uw wensen in kaart brengen voor offerte op maat.

Het voorbereiding is het halve werk. Niets is minder waar.

Met een goede voorbereiding naar een succesvolle verhuizing

U kunt Maximaalgemak inhuren voor het vakkundig in- en uitpakken van uw huisraad. Kiest u ervoor om dit zelf te doen? Dan zullen wij u hierin instrueren. Dit doen wij door middel van duidelijke instructies die wij met u ruim voor de verhuizing zullen delen. Daarnaast staan wij altijd klaar om uw vragen per mail of telefonisch te beantwoorden. Op deze manier streven wij naar een zorgeloze verhuizing. Wij adviseren om het uitpakwerk zelf te verrichten. De reden hiervoor is heel simpel: U weet als geen ander waar uw goederen moeten komen te staan. 

Bent u niet in de gelegenheid dit zelf te doen? Dan helpen wij u graag. Wij zullen daarbij maximaal rekening houden met uw wensen, zodat alles op de juiste plaats wordt neergezet. Zo streven wij naar 100% klanttevredenheid.

Een uitgekiend proces

Verhuisd in vier eenvoudige stappen

Vraag een offerte aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor het bespreken uw verhuiswensen voor een offerte op maat.

De voorbereiding

U ontvangt instructies ter voorbereiding op de verhuisdag en zult voorzien worden van het benodigd verhuismateriaal.

Veilige transport

Onze vakmensen zullen uw huisraad zorgvuldig inladen met het benodigd beschermmateriaal.

Keurige aflevering

Zo nodig zullen wij uw kasten en bedden monteren, lampen ophangen en uw huisraad op het juiste plaats neerzetten. Wij gaan voor 100% tevredenheid!