Inboedelopslag

Inboedelopslag

Zorgeloos verhuizen van a naar b

Inboedelopslag

Heeft u tijdelijk opslagruimte nodig voor uw inboedel? Wij bieden u in samenwerking met onze partners professionele opslagruimtes aan in Friesland en Groningen. Uw inboedel zal brand- en diefstalveilig opgeslagen worden in onze geconditioneerde opslagunits. U kunt daarbij 7 dagen in de week van 6:00 tot 23:00 uur terecht bij uw inboedel met een eigen code en slot. Onze vakkundige verhuizers zullen uw inboedel veilig en efficiënt opslaan. Wanneer u toe bent aan het terugbrengen van uw inboedel neemt u contact met ons op voor het inplannen van een datum. Uw inboedel wordt  na het verhuizen keurig op de juiste plaats neergezet.  

Benieuwd naar de kosten en wat wij voor u kunnen beteken? 

Maak een vrijblijvende inventarisatieafspraak met een van onze adviseurs. Of bel via 0512 240 004. Onze adviseur zal u alle mogelijkheden toelichten en uw wensen in kaart brengen voor offerte op maat.

veilige en geconditioneerde opslag van uw huisraad

Opslagmogelijkheden over het hele land

Verhuist u naar een ander regio/provincie en wilt u een opslagruimte dicht in de buurt? Ook dit regelen wij voor u. Wij werken samen met partners over het hele land. Informeer hiervoor gerust naar de mogelijkheden.


Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?
Wilt u weten hoeveel ruimte u nodig heeft voor het opslaan van uw inboedel? Gelukkit hoeft u dit niet zelf te bedenken. Onze adviseurs zullen een volumetaxatie uitvoeren van uw inboedel tijdens een vrijblijvende inventarisatieafspraak. Hierna volgt er een advies op maat.

 
Ik heb een eigen opslagadres
Heeft u zelf een adres waar uw spullen opgeslagen dienen te worden? Geen enkel probleem. Ook dit verzorgen wij voor u.

Een uitgekiend proces

Verhuisd in vier eenvoudige stappen

Vraag een offerte aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor het bespreken uw verhuiswensen voor een offerte op maat.

De voorbereiding

U ontvangt instructies ter voorbereiding op de verhuisdag en zult voorzien worden van het benodigd verhuismateriaal.

Veilige transport

Onze vakmensen zullen uw huisraad zorgvuldig inladen met het benodigd beschermmateriaal.

Keurige aflevering

Zo nodig zullen wij uw kasten en bedden monteren, lampen ophangen en uw huisraad op het juiste plaats neerzetten. Wij gaan voor 100% tevredenheid!