Seniorenverhuizing

Seniorenverhuizing

Zorgeloos verhuizen van a naar b

Seniorenverhuizing

Het verlaten van een woning waar u jarenlang in gewoond hebt kan emotioneel moeilijk zijn. Wij realiseren ons dan ook dat een verhuizing een stressvolle aangelegenheid is.

Bij een seniorenverhuizing moet er vaak veel en snel geregeld worden, in de meeste gevallen moet dit al binnen twee weken gedaan worden. Dit kan dus een hoop gedoe zijn, maar vrees niet: wij zijn er om u te helpen! 

Onze experts zullen u namelijk alles uit handen nemen en daarom uw seniorenverhuizing regelen. Als professioneel verhuisbedrijf hebben we namelijk op dit gebied al veel ervaring en daarom weten we dus ook dat een seniorenverhuizing bijna hetzelfde is als een normale verhuizing, maar toch wel degelijk een tikje anders. Hoe pakken we uw verhuizing naar een seniorenwoning aan?

Senioren verhuizen met veel zorg en persoonlijke aandacht

Maximaalgemak ontzorgt

Onze experts zullen u namelijk alles uit handen nemen en daarom uw seniorenverhuizing regelen. Als professioneel verhuisbedrijf hebben we namelijk op dit gebied al veel ervaring en daarom weten we dus ook dat een seniorenverhuizing bijna hetzelfde is als een normale verhuizing, maar toch wel degelijk een tikje anders.

Wij kunnen uw volledige verhuizing uit handen nemen. Denk hierbij aan:

  • Het in- en uitpakken van de verhuisdozen
  • Het (de)monteren van uw kasten en bedden en uiteraard
  • Loshalen van de lampen
  • Afvoeren wat de spullen die u niet meer nodig heeft
  • Schoonmaken van uw oude en of de nieuwe woning

U kunt er echter ook voor kiezen om bijvoorbeeld enkel de grote/zware meubelstukken door ons te laten verhuizen. Wij bieden altijd de oplossing dat perfect past bij uw persoonlijke situatie. 

Wilt u meer weten?

Maak een vrijblijvende inventarisatieafspraak met een van onze adviseurs. Of bel via 0512 240 004. Onze adviseur zal u alle mogelijkheden toelichten en uw wensen in kaart brengen voor offerte op maat.

Een uitgekiend proces

Verhuisd in vier eenvoudige stappen

Vraag een offerte aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor het bespreken uw verhuiswensen voor een offerte op maat.

De voorbereiding

U ontvangt instructies ter voorbereiding op de verhuisdag en zult voorzien worden van het benodigd verhuismateriaal.

Veilige transport

Onze vakmensen zullen uw huisraad zorgvuldig inladen met het benodigd beschermmateriaal.

Keurige aflevering

Zo nodig zullen wij uw kasten en bedden monteren, lampen ophangen en uw huisraad op het juiste plaats neerzetten. Wij gaan voor 100% tevredenheid!