Particuliere verhuizing

Particuliere verhuizing

Zorgeloos verhuizen van a naar b

Laat u ontzorgen met de verhuisservice van Maximaalgemak

Onlangs uw woning verkocht of een nieuwe woning aangekocht? Gefeliciteerd! Maar nu nog verhuizen. Een verhuizing kost vaak veel moeite en energie en kan bovendien erg tijdrovend zijn.

Met de jarenlange ervaring in het verhuisvak neemt Maximaalgemak het moeilijke werk graag bij u uit handen. Wij zullen uw waardevolle spullen zorgvuldig verhuizen en op de juiste plaats neerzetten. Zo kunt u optimaal genieten van uw nieuwe woning. Omdat elke verhuizing anders is leveren wij maatwerk op basis van uw wensen tegenover eerlijke en betaalbare prijzen.

Maak een vrijblijvende inventarisatieafspraak met een van onze adviseurs of bel via 0512 240 004.

Lorus ipsum

Wat kan Maximaalgemak nog meer voor mij betekenen?

Wij bieden u diverse extra diensten aan om uw verhuizing helemaal compleet te maken. Denk hierbij aan onze schoonmaakservice, handy-man service, het ontruimen van uw woning, aan- en afsluiten van uw wasmachine en droger, loshalen en ophangen van de lampen en meer. Bij Maximaalgemak gaan wij voor gemak. U kunt er ook voor kiezen om zelf met familie of vrienden mee te helpen bij de verhuizing. Benieuwd wat dit betekent voor de offerte? 

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan of bel via 0512 240 004. Onze adviseur zal u alle mogelijkheden toelichten en uw wensen in kaart brengen voor offerte op maat. 

Een uitgekiend proces

Verhuisd in vier eenvoudige stappen

Vraag een offerte aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor het bespreken uw verhuiswensen voor een offerte op maat.

De voorbereiding

U ontvangt instructies ter voorbereiding op de verhuisdag en zult voorzien worden van het benodigd verhuismateriaal.

Veilige transport

Onze vakmensen zullen uw huisraad zorgvuldig inladen met het benodigd beschermmateriaal.

Keurige aflevering

Zo nodig zullen wij uw kasten en bedden monteren, lampen ophangen en uw huisraad op het juiste plaats neerzetten. Wij gaan voor 100% tevredenheid!