Verhuisbedrijf  Burgum

Telefoon: 0512 – 240 004

0512004

Verhuisbedrijf Burgum

Heeft u verhuisplannen? Dan is Maximaalgemak uw verhuisbedrijf in Burgum. Onze combinatie van ervaring en liefde voor het verhuisvak vormen het ideale recept voor een succesvolle verhuizing. Wij maken uitsluitend gebruik van A-kwaliteit verhuismaterialen en verhuiswagens. Onze verhuizers zijn vakkundig en gaan zorgvuldig om met uw spullen. Bij verhuisbedrijf Burgum kunt u terecht voor verschillende verhuisdiensten. Denk hierbij aan in- en uitpakwerkzaamheden, (de) montage van kasten en bedden en diverse kluswerkzaamheden. Kortom verhuisbedrijf Burgum biedt alles wat u nodig heeft voor een zorgeloze verhuizing.

 

Lees meer over verhuisbedrijf Drachten, Heerenveen, Leeuwarden, Oosterwolde, Sneek, Harlingen, Dokkum.

Verhuisbedrijf Burgum biedt een verhuisservice op maat aan volledig op basis van uw wensen. Wij bedienen zowel particulieren als bedrijven. 

Dit kunt u van ons verwachten:

  • Gratis schoonmaakservice.
  • Demontage- en montageservice van uw kasten en bedden.
  • Inpak- en uitpakservice.
  • Veilige vervoer van uw inboedel.
  • Mogelijkheid voor een tijdelijke inboedelopslag.
  • Verhuislift. 
  • Moderne verhuiswagens en verhuismateriaal.
  • Gratis verhuismateriaal in bruikleen.
  • Leuk en betrouwbaar team dat het moeilijke werk uit handen neemt.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Het kost u minder dan 2 minuten! 

 

 

Ik ben zeer tevreden. De verhuizers hebben alles goed en voorzichtig gedaan. Bovendien waren ze zeer vriendelijk. Bedankt ervoor. 
M. van Son

Alles draait om gemak.

Bij verhuisbedrijf Burgum krijgt u veel flexibiliteit. U verhuist 7 dagen in de week, zoals u zelf wilt. U kunt uw complete verhuizing inclusief in- en uitpakwerkzaamheden aan ons uitbesteden. Ook het (de) monteren van de meubels en bedden kunnen wij voor u verzorgen. U kunt er ook voor kiezen om een deel van uw verhuizing uit te besteden aan ons. Bijvoorbeeld alleen het verhuizen van de grote en zware stukken. 

Gaat u binnenkort van of naar Burgum verhuizen? Vraag dan vrijblijvend offerte aan of neem contact op via 0512 240 004. U ontvang binnen 24 uur gegarandeerd een reactie van een van onze adviseurs. 

 

 

Hoofdvestiging

Het Gangboord 19, 9206 BJ Drachten

KVK: 72086254

bel ons

0512 240 004

E-MAIL ons

info@maximaalgemak.nl