Verhuisbedrijf  Wolvega

Tel: 0512 – 240 004

Verhuisbedrijf Wolvega

Verhuisbedrijf Wolvega is het verhuisbedrijf bij wie terecht kunt voor een zorgeloze verhuizing. Zo staat het leveren van kwaliteit bij ons op nummer 1. Dit realiseren wij door het inzetten van vakkundige verhuizers met ervaring.  Ook maken wij gebruik van A-kwaliteit verhuismateriaal en moderne verhuiswagens. Wanneer u op zoek bent naar een veelzijdige verhuizer dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze verhuizers kunnen u helpen met diverse in- en uitpakwerkzaamheden. Daarnaast (de) moneteren zij uw kasten en bedden indien nodig. Wij doen er alles aan om uw spullen veilig en efficient over te plaatsen. Wilt u ons liever inschakelen om alleen de zware spullen te verplaatsen? Bij verhuisbedrijf Wolvega is alles mogelijk. Wij zijn flexibel. Onze werkzaamheden voeren wij uit zoveel mogelijk op basis van uw wensen. 

 

 

Lees meer over verhuisbedrijf Drachten, Heerenveen, Leeuwarden, Oosterwolde, Sneek, Harlingen, Dokkum.

Verhuisbedrijf Wolvega biedt u een verhuisservice op maat aan. 

Dit kunt u van ons verwachten:

  • Gratis schoonmaakservice voor een schitterende overdracht van uw oude woning.
  • Demontage- en montageservice van uw kasten en bedden.
  • In- en uitpakservice.
  • Goede verzekering tegen schade.
  • Inboedelopslag.
  • Verhuislift. 
  • Moderne verhuiswagens en verhuismateriaal.
  • Gratis verhuisdozen in bruikleen.
  • Hardwerkende verhuisteam dat het moeilijke werk uit handen neemt.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Het kost u minder dan 2 minuten! 

 

 

Ik ben zeer tevreden. De verhuizers hebben alles goed en voorzichtig gedaan. Bovendien waren ze zeer vriendelijk. Bedankt ervoor. 
M. van Son

Alles draait om gemak.

Bij verhuisbedrijf Wolvega mag u kwaliteit verwachten. U verhuist bij ons 7 dagen in de week. Met onze gratis schoonmaakservice ontzorgen wij u volledig, zodat u zorgeloos uw nieuwe woning in kunt trekken. Bij ons kunt u tevens terecht voor diverse kluswerkzaamheden, zoals het ophangen van de lampen in de nieuwe woning. 

Gaat u binnenkort van of naar Wolvega verhuizen? Vraag dan vrijblijvend offerte aan of neem contact op via 0512 240 004. U ontvang binnen 24 uur gegarandeerd een reactie van een van onze adviseurs. 

 

 

Hoofdvestiging

Het Gangboord 19, 9206 BJ Drachten

KVK: 72086254

bel ons

0512 240 004

E-MAIL ons

info@maximaalgemak.nl