Verhuisbedrijf Maximaalgemak Dokkum 0512 240 004 

0512004

Verhuizen met verhuisbedrijf Maximaalgemak Dokkum

Verhuisbedrijf Maximaalgemak Dokkum voert diverse verhuizingen uit in of omgeving Dokkum. Door uw verhuizing uit te besteden aan verhuisbedrijf Maximaalgemak profiteert u van een zorgeloze verhuizing. Als professioneel verhuisbedrijf zullen wij uw spullen veilig, efficiënt en op een vakkundige wijze  verhuizen. Om dit te realiseren, is het maken van duidelijke afspraken erg belangrijk. Immers alles valt of staat met het maken van goede en duidelijke afspraken. Ons doel is dan ook pas bereikt wanneer u 100% tevreden bent over de door aangeboden verhuisservice. Verhuist u binnenkort in of naar omgeving Dokkum? Dan is verhuisbedrijf Maximaalgemak de partij die uw verhuizing graag uit handen neemt. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe woonomgeving.

Flexibel verhuizen doet u met verhuisbedrijf Maximaalgemak. Wij opereren helemaal op basis van uw wensen. Dit betekent dat u uw complete verhuizing door ons kunt laten uitvoeren. Dit begint vaak bij het inpakken, demonteren en monteren van kasten tot aan het vervoeren van uw spullen. Wilt u liever een deel van uw verhuizing uitbesteden aan ons? bijvoorbeeld alleen het vervoeren van de zware spullen? alles is mogelijk. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.  

 

 

 

Accuraat, Punctueel en volgens afspraak. Bovendien zeer servicegoevelig. Zeer aan te bevelen! 
Fam. Veenstra (Leeuwarden)

Verhuizen in Dokkum of omgeving? Dit kunt u van verhuisbedrijf Maximaalgemak verwachten:

  • Een verhuizing zonder stress
  • Gratis schoonmaakservice
  • Demontage- en montageservice.
  • Inpak- uitpakservice 
  • Inboedelopslag
  • Verhuisdozen in bruikleen zonder extra kosten.
  • Professioneel verhuisteam
  • Flexibele werktijden
  • NIWO-gecertificeerde verhuisbedrijf. 

Verhuizen in Dokkum of omgeving met Maximaalgemak? Vraag dan vrijblijvend offerte aan of neem contact op via 0512 240 004.

De verhuizing was prima in orde.  Ook wat de kosten betreft niet te duur, maar wel goed! Wij bevelen Maximaalgemak zeker aan! 
Fam. de Boer (Drachten)

Hoofdvestiging

Het Gangboord 19, 9206 BJ Drachten

KVK: 72086254

bel ons

0512 240 004

E-MAIL ons

info@maximaalgemak.nl