Verhuisbedrijf  Surhuisterveen

Tel: 0512 – 240 004

0512004

Verhuisbedrijf Surhuisterveen

Bent u toe aan een verhuizing in of naar Surhuisterveen? Verhuisbedrijf Surhuisterveen biedt u de professionele verhuishulp die u nodig heeft. Verhuisbedrijf Surhuisterveen gaat voor 100% tevredenheid. Onze verhuizers gaan pas weg wanneer u ook echt 100% tevreden bent. Om dit te bewerkstelligen werken wij met ervaren verhuizers en moderne verhuismateriaal. Bij verhuisbedrijf Surhuisterveen is veel mogelijk. Wij kunnen het hele in- en uitpakwerk uit handen nemen in combinatie met het (de) monteren van de kasten en bedden. Bij ons krijgt u aan all-in service. Wilt u liever alleen de grote stukken door ons laten verhuizen? Ook dit kan bij ons. Wij zijn flexibel en voeren onze werkzaamheden uit op basis van uw wensen. 

 

Lees meer over verhuisbedrijf Drachten, Heerenveen, Leeuwarden, Oosterwolde, Sneek, Harlingen, Dokkum.

Verhuisbedrijf Surhuisterveen biedt u een verhuisservice op maat aan. 

Dit kunt u van ons verwachten:

  • Gratis schoonmaakservice voor een schitterende overdracht.
  • Demontage- en montageservice van uw kasten en bedden.
  • Inpak- en uitpakservice.
  • Goede verzekering van uw inboedel.
  • Mogelijkheid voor een tijdelijke inboedelopslag.
  • Verhuislift. 
  • Moderne verhuiswagens en verhuismateriaal.
  • Gratis verhuisdozen in bruikleen.
  • Leuk en betrouwbaar team dat het moeilijke werk uit handen neemt.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Het kost u minder dan 2 minuten! 

 

 

Ik ben zeer tevreden. De verhuizers hebben alles goed en voorzichtig gedaan. Bovendien waren ze zeer vriendelijk. Bedankt ervoor. 
M. van Son

Alles draait om gemak.

Bij verhuisbedrijf Surhuisterveen krijgt u de service die u zoekt. U verhuist bij ons 7 dagen in de week. Om u volledig te ontzorgen tijdens of na uw verhuizing, bieden wij onze gratis schoonmaakservice aan. Onze professionals zullen uw oude woning bezemschoon opleveren voor een schitterende overdracht. Bij ons kunt u tevens terecht voor diverse kluswerkzaamheden, zoals het ophangen van de lampen in de nieuwe woning. 

Gaat u binnenkort van of naar Surhuisterveen verhuizen? Vraag dan vrijblijvend offerte aan of neem contact op via 0512 240 004. U ontvang binnen 24 uur gegarandeerd een reactie van een van onze adviseurs. 

 

 

Hoofdvestiging

Het Gangboord 19, 9206 BJ Drachten

KVK: 72086254

bel ons

0512 240 004

E-MAIL ons

info@maximaalgemak.nl